JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

God jul og godt nytt år

Redaksjonen tar ferie fram til 2. januar. Vi ønsker våre lesere på papir og nett en riktig god jul og de beste ønsker for det nye året. 2007 blir et spennende år for oss og dere. Vi slår sammen bladene til ett.
22.12.2006
11:22
16.12.2013 00:01

Fra første utgivelse 2007 kommer FOs to utgivelser som ett blad. Kongressen vedtok at navnet på det nye bladet er Fontene. Vi vil senere på året komme med et helt nytt blad: Ny design og med nytt redaksjonelt innhold.

Fram til det kommer Fontene som en sammenssmelting av Fontene og Embla, slik leserne kjenner bladene fra før.

Forskningsutgivelse

Arbeidet med å utgi en merriterende forskningsutgave av Fontene er satt i gang. På sikt vil det komme to utgivelser av Fontene Forskning i året.

Ny formålsparagraf

Det nye landsstyret i FO skal vedta en ny formålsparagraf for det nye fagbladet til forbundet. De vedtar utgivelseshyppighet og rammer for bladet. I saksdokumentene til kongressen er det estimert med 14 utgivelser i året. To av disse skal være forskningsutgivelser.

- Det tar tid å få godkjent bladet som meriterende forskningstidsskrift, få på plass fagfellepanel og funnet egen redaktør for forskningsutgivelsene, sier redaktør Eva Mona Malm.

22.12.2006
11:22
16.12.2013 00:01