JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Uendret pensjon FO-medlemmene

– De grepene som Regjeringen foreslår for opptjening av tjenestepensjon vil ikke slå særlig ut for våre grupper, sier FO leder Randi Reese.
20.10.2006
14:52
15.12.2013 23:38

Hun sier at de fleste av FOs medlemmer jobber i full stilling i offentlig sektor, og ifølge det fremlagte forslaget skal den ordinære tjenestepensjonen opprettholdes.– Så fremt man står i full stilling fram til 67 år vil det ikke være noen særlig endring, så langt jeg kan vurdere det fremlagte forslaget.– Men vi må passe på så det ikke bygger seg opp noe ønske om å endre på ytelsene i framtiden, fremholder forbundslederen. Reese vet foreløpig ikke hvordan de nye elementene i pensjonsreformen vil slå ut for medlemmene som har deltidsjobb.– Jeg tror ikke det har store utslaget, men det er jeg usikker på. Det skal jeg se nærmere på, lover hun.FO-lederen akter også følge godt med særaldersgrensen blir vurdert.– Det bebudes at dette skal vurderes ved et senere høve, og vi har en del medlemmer som berøres av dette.Reese er også fornøyd med at AFP-ordningen består.– Det er en god ting, sier hun.

20.10.2006
14:52
15.12.2013 23:38