JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Boligsosialt arbeid på masternivå

Er du interessert i boligsosialt arbeid? Til høsten starter Høgskolen i Bodø videreutdanning på masternivå i samarbeid med Husbanken.
27.03.2008
10:39
16.12.2013 04:26

Videreutdanningen, som gir 30 studiepoeng, kan inngå som del av en master, slik at studentene får mastergrad i sosialt arbeid med fordypning i boligsosialt arbeid. På pensum står blant annet forvaltning av boligpolitiske tiltak, økonomisk rådgivning, miljø- og relasjonsarbeid i bolig, boligens betydning og faktorer som disponerer for bostedsløshet.

Studietilbudet ved Høgskolen i Bodø gis i samarbeid med Husbanken, som er tildelt en rolle i regjeringens kamp for å avskaffe fattigdom og bostedsløshet. Husbanken har særlig ansvar for å bidra til kompetanseheving på det boligsosiale området.

– Målet vårt er å styrke fokuset på de vanskeligstilte på boligmarkedet, og fylle rollen som en av flere aktører som har en oppgave i å forebygge og avskaffe bostedsløshet, samt å samordne den boligsosiale politikken med den allmenne velferdspolitikken, forklarer Marit Iversen ved boligsosial seksjon på Husbankens Bodø- kontor.

Søknadsfristen er 15. april.

Mer informasjon på www.hibo.no og www.husbanken.no

27.03.2008
10:39
16.12.2013 04:26