JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mer inkluderende

Lørenskog ønsker å bli mer inkluderende. Kommunale virksomheter skal gi praksisplasser til 40 elever med språklig minoritetsbakgrunn.
09.05.2007
15:24
16.12.2013 01:04

Dermed får elevene ved Rasta opplæringssenter større sjanse til å komme seg videre og inn i yrkeslivet etter den obligatoriske opplæringen i norsk og samfunnsfag. Opplæringssenteret har 180 elever fra 40 land.Tiltaket med de 40 praksisplassene er med i kommunens satsing på bedre kvalitet i kommunale tjenester. Lørenskog kommune har en innvandrerbefolkning på 14.7 prosent, som er den tredje største andelen innvandrere etter Oslo og Drammen.

Lørenskog er en av 29 kommuner som er med i Kommunal- og regionaldepartementets Kvalitetskommuneprogram. Kommunal- og regionalminister Åslaug Haga og Fagforbundets leder Jan Davidsen var i dag på besøk i Lørenskog for å undertegne en avtale om plattform for kvalitetsutvikling i kommunen.Kommunen setter i første omgang fokus på pleie- og omsorgstjenesten, skole- og oppveksttjenesten, sosialtjenesten og renholdstjenester.

FO har medlemmer innenfor programmet i Lørenskog, men ingen klubb i kommunen. Fylkessekretær Odd Ravn forteller at FO har et godt samarbeid med Fagforbundet i kommunen om saker av felles interesse.

09.05.2007
15:24
16.12.2013 01:04