JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ikke blåkopi i Oslo

Etter at det var kommet til enighet i tarifforhandlingene i statlig sektor og i forhandlingene med Kommunenes Sentralforbund (KS), kom LO-forbundene og Oslo kommune til enighet torsdag kveld.
26.05.2006
14:28
15.12.2013 23:05

FO har omlag 1330 yrkesaktive medlemmer som arbeider med barnevern, sosialtjeneste, omsorg for psykisk utviklingshemmede og andre virksomheter innenfor Oslos kommunale helse- og sosialtjeneste. Samtlige FO-medlemmer i Oslo kommune vil få et generelt tillegg på 2,4 prosent, med et minimum på 7 500 kroner. Det er videre satt av relativt betydelige beløp for å justere lønnsrammene sentralt i kommunen. - Det er også satt av penger til lokale forhandlinger i 2006 som vi forutsetter vil gi uttelling for barnevernpedagoger, sosionomer og vernepleiere. De lokale forhandlingene vil finne sted i oktober 2006, sier FO-leder Randi Reese.

Et annet viktig element ved årets forhandlinger har vært knyttet til Oslo kommunes angrep mot vesentlige rettigheter for de ansatte. - Vi er fornøyd med at vi har slått tilbake disse angrepene og satt en stopper for kommunens ønske om å utvide normalarbeidsdagen og å fjerne betalt spisepause for kontoransatte, sier Randi Reese.

Oppgjøret har en ramme på om lag fire prosent. Også dette resultatet vil nå bli sendt ut til uravstemning.

26.05.2006
14:28
15.12.2013 23:05