JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Fornøyd med innspurten

Deres syn vant ikke fram i de største sakene. Men FO-delegasjonen fikk gjennom to viktige vedtak på LO-kongressen i går, selv om de ikke skapte store medieoppslag.
13.05.2005
13:47
15.12.2013 21:02

– Vi visste egentlig på forhånd at spørsmålet om pensjon og ikke minst spørsmålet om bevilgninger til politiske partier var tapt. Men det har uansett vært spennende å delta i drøftingen av disse spørsmålene, sier 1. nestleder Siv Karin Kjøllmoen.

Midt i skuffelsen over de to nevnte sakene kunne FO-delegatene imidlertid glede seg over at de fikk gjennomslag i to viktige saker da handlingsprogrammet for de neste fire årene ble vedtatt. Aller størst var gleden over vedtaket om at LO skal jobbe for lovfesting av forebyggende barne-og ungdomsarbeid som et offentlig ansvar. FO’erne var også godt fornøyd med å få tatt inn i handlingsplanen at LO skal jobbe for at yrkesskadeforsikringene også gjelder for arbeidstakere som på grunn av sitt arbeid blir utsatt for trusler og vold av klienter på fritida.

Valget på onsdag var FO-delegatene også bra fornøyd med. – Vi har fått inn dyktige folk i ledelsen, og vi fikk litt utskiftinger. Og så var det jo allright å avansere til 2.varaplass i sekretariatet, da. Det betyr gode muligheter for å stille med stemmerett der, sier forbundsleder Randi Reese.

Det siste er oppnådd takket være medlemsveksten, påpeker hun. For her er det kjøttvekta som teller.– Så takk til alle nye som har meldt seg inn! Smiler forbundslederen.

13.05.2005
13:47
15.12.2013 21:02