JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bevegelse i forhandlingene

Tariffoppgjøret for i underkant av 1100 FO-medlemmer i HSH-området har frist i morgen. – Forhandlingene er utfordrende, men det er bevegelse, sier FOs forhandler og andre nestleder Kjetil A. Ostling.
27.08.2008
14:38
16.12.2013 06:27

solfrid.rod@lomedia.no

Det forhandles om sju overenskomster i private virksomheter som tilbyr tjenester sammenlignbare med tjenester levert av det offentlige.

De 1100 FO-medlemmene som er berørt, jobber i private rus- og barneverninstitusjoner, på høyskoler, på sykehus og i kulturinstitusjoner. Kravene fra LOs forhandlingssammenslutning tilsvarer systematisk resultatene som ble framforhandlet med staten, KS og Spekter i vår.

– Vi utfordres på prinsippet om å følge det offentlige når det gjelder lønn og arbeidsvilkår. Det er det som gjør forhandlingene krevende, forklarer Ostling. Men legger til at det går framover. Ambisjonen er å komme fram til en løsning i løpet av kvelden eller natta. Om nødvendig tas morgendagen i bruk.

27.08.2008
14:38
16.12.2013 06:27