JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

FOer redder Jens

Sosionom Krishna Chudasama (42) blir utnevnt som statssekretær og omtales allerede som ”Regjeringens innvandreralibi”. – Utrolig viktig at personer som henne får være med å bidra nasjonalt, sier Randi Reese, forbundsleder i FO.
28.10.2005
14:41
15.12.2013 21:22

Statsminister Jens Stoltenberg har fått kritikk for at han ikke har funnet plass til noen med innvandrerbakgrunn i det nye regjeringsapparatet. Nå blir altså sosionom og FO-medlem Krishna Chudasama statssekretær for Karita Bekkemellem i det nye Likestillings-og forbrukerdepartementet. Og Bekkemellem har fått en solid medarbeider med på laget. Chudasama har vært Sosialombud i Fredrikstad de tre siste årene. Hun har røtter fra India, men har også bakgrunn fra Tanzania. For tiden er hun mastergradsstudent i sosialt arbeid. Interessefeltet spenner vidt; Fra likestilling, etikk i sosialt arbeid til brukermedvirkning. Hun er også opptatt av samfunnsstrukturer som skaper tapere og har gjort studier av langtids sosialhjelpsmottakere.Chudasama har vært medlem av kommunestyret i Fredrikstad og representert Arbeiderpartiet i Kontaktutvalget mellom innvandrere og myndighetene.

Heier på KrishnaI FO er hun kjent for å være en frittalende person som ikke går av veien for å fronte egne meninger. Forbundsleder Randi Reese er svært fornøyd med utnevnelsen.- Slik vi kjenner henne, både som Sosialombud og innad i FO, har hun gode perspektiver og god gjennomslagskraft. Derfor er det utrolig viktig at personer som henne får være med å bidra nasjonalt, sier Reese.Eks-statsråd Odd Einar Dørum var ”FOs mann” inn i den forrige regjeringen. I Stoltenberg-regjeringen har FO fått to statssekretærer. I tillegg til Chudasama er vernepleier Henriette Westhrin utnevnt som statssekretær for Miljøvernminister Helen Bjørnøy.- FO er veldig fornøyd med den nye regjeringen. Vi er også optimistiske i forhold til Soria Moria-erklæringen, nettopp fordi den har mange av våre perspektiver i seg. Blant annet lover den nye regjeringen at mennesker med sosiale problemer skal få både rettigheter og verdighet. På dette området tror jeg Krishna Chudasama har mye å bidra med, sier Randi Reese.

28.10.2005
14:41
15.12.2013 21:22