JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Meld deg på kvinnekurs!

FO-kvinner i Hordaland har i høst anledning til å få med seg et tre-dagers kvinnekurs. Grip sjansen og bli med! oppfordrer Grete Kvist, leder i FO Hordaland.
23.08.2007
15:03
16.12.2013 01:56

Kurset vil bli holdt 12. til 14. oktober. Kurssted er Sandven hotell i Sentrum av Norheimsund, som ifølge Kvist er en opplevelse i seg selv. – Dette er et kjempetilbud til medlemmene. Her får de virkelig noe igjen for kontingenten, sier hun.

Kurset skal bidra til økt bevissthet om rollene som kvinne, arbeidstaker og fagforeningsmedlem og sammenhengen mellom dem. – Vi fokuserer på egenutvikling, kommunikasjon, kvinneidentitet og hersketeknikker, forteller Grete Kvist. Det er et kurs for menige FO-medlemmer, og kurset er gratis.

FO har lang tradisjon i å tilby kvinnekurs for medlemmene, og stiller med erfarne og dyktige kursledere.

Kurset er åpent for alle uansett tillitsverv. Grete Kvist håper imidlertid at kurset vil føre til at flere kvinner blir sultne på tillitsverv. Hun forteller at FO Hordaland nå har problemer med å fylle vervene sine med kvinner. De er på jakt etter en yrkesfaglig ansvarlig for sosionomene som bør være kvinne, ettersom flere verv allerede er besatt med menn. – Vi har måttet si nei takk til en mann som meldte seg, og ser etter en kvinnelig sosionom. Det burde jo være enkelt, ettersom det finnes tusenvis av kvinnelige sosionomer i Hordaland, sier hun, lett spørrende. Ca. 80 prosent av FOs 23 500 medlemmer er kvinner.

Kurset er annonsert i siste papirutgave av Fontene.

23.08.2007
15:03
16.12.2013 01:56