JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hun ville brukt en ekstra friuke på å «finne seg sjæl»

Gøril Madsen tror det blir en tøff oppgave å lede den nye fylkesavdelingen FO Troms og Finnmark. Hun har selv flagget at det ikke blir henne.
Gøril Madsen har vært fylkesleder i FO Troms i 14 år og takker av fra vervet som leder.

Gøril Madsen har vært fylkesleder i FO Troms i 14 år og takker av fra vervet som leder.

Smilehullet AS

24.01.2020
12:47
21.08.2023 17:14

anne@lomedia.no

Det er ledig toppverv i FO Troms og Finnmark. Gøril Madsen har vært fylkesleder i FO Troms i 14 år og takker av fra vervet som leder.

Hvem blir ny fylkesleder for FO i nord?

– Ingen vet! Jeg har vært tydelig på at jeg ikke ønsker å lede den nye sammenslåtte avdelingen. Dette flagget jeg tidlig i prosessen. Jeg tror det blir en veldig tøff jobb, som man må være godt motivert for. Det blir et stort område å lede, og det blir spennende å se hvor nært FO-avdelingen kommer på medlemmene i nord.

Når blir det klart hvem som blir leder?

– Valgkomiteen, som består av tre representanter fra Troms og tre fra Finnmark, skal i gang med å finne kandidater. I mars holdes årsmøtet, og da regner vi med at vi får valgt en leder. Mens de andre fylkesavdelingene i FO konstituerer seg fra januar, har vi fått utsettelse til mars med å slå oss sammen.

Hva bør en ny leder gjøre for å virke samlende?

– Jeg håper det blir en person som er god på å bygge organisasjon og som har kloke tanker, og et politisk blikk for å fronte FO-saker utad. Vi trenger en brobygger.

Hva var din første betalte jobb?

– Jeg var 15 år og jobbet på en planteskole utenfor Harstad. Jeg plantet små grantrær i jorda.

Hvem fortjener høyere lønn?

– Alle våre medlemmer i FO som gjør en utrolig viktig jobb. Jeg ønsker ikke å favorisere noen.

Hva ville du brukt en ekstra friuke til?

– På å klare å «finne meg sjæl»! Det har vært en hektisk høst med landsmøte, mye jobb med sammenslåing av Troms og Finnmark, samt mange personalsaker. Så jeg ville tatt meg en uke i syden og slappet av.

Hva spiser du helst til lunsj?

– Havregrøt med banan eller eplebiter. Det er favoritten, og grøten tilbereder jeg på kontoret.

Navn: Gøril Madsen.

Yrke: Vernepleier, ansatt i Kvæfjord kommune.

Aktuell: Ledig toppverv i FO Troms og Finnmark. Madsen har vært fylkesleder i FO Troms i 14 år og takker av fra vervet som leder.