Disse skal underholde under streiken

Kjente navn som Samsaya, Vinni og Datarock er blant de som skal underholde på markeringer mot den nye arbeidsmiljøloven.
23.01.2015
09:59
27.08.2015 20:01

silje.momb.seterseter@lomedia.no

I tillegg til appellanter, har de største byene i landet kapret flere kjente artister til å underholde på markeringene den 28. januar.

LES OGSÅ: HER MØTES DE STREIKENDE 28. JANUAR

Over 5000 mennesker har registrert sin deltagelse i Oslo under arrangementet som er opprettet på Facebook. Fagligpolitisk sekretær ved LOs distriktskontor i Oslo, Torbjørn Ness, håper så mange som mulig dukker opp foran Stortinget neste onsdag.

– Her både synes og høres godt, så rundt klokken 14.00 skal sykepleierforbundets trommekorps komme marsjerende inn. Ellers har vi fått tak i artister som Samsaya, Vinni og Kari Svendsen, informerer Ness.

SAMLESIDE: STRIDEN OM ARBEIDSMILJØLOVEN

Skuespiller Kyrre Sydness skal være konferansier og skal guide de som møter opp i hovedstaden gjennom arrangementet.

Underholdning fra folkekjære trøndere

På torget i Trondheim sentrum skal Frode Haarstad åpne arrangementet. Deretter vil appellantene får ordet, og Ulf Risnes fra gruppen Tre Små Kinesere skal avslutte det hele.

– Vi har fått masse positive tilbakemeldinger på underholdningen. Det er jo folkekjære trøndere som skal spille for oss, så folk gleder seg, sier distriktssekretær for Sør-Trøndelag, Kristian Tangen, som håper at torget blir fullt av demonstranter.

Datarock på Torgalmenningen

Ifølge arrangementet som er opprettet på Facebook for markeringen i Bergen, kan Datarock vente seg et publikum på nærmere 2000 mennesker. Bergensbandet skal på scenen 14.25.

23.01.2015
09:59
27.08.2015 20:01

Mest lest