JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil frikoble fra Ap

FO-delegat Siv Karin Kjøllmoen har alltid vært stolt av LO-medlemskapet sitt. På tross av, ikke på grunn av det faglig-politiske samarbeidet.
12.05.2009
16:09
16.12.2013 10:03

solfrid.rod@lomedia.no

FOs første nestleder gikk hardt ut mot det formaliserte samarbeidet mellom LO og Ap i dagens debatt om handlingsprogrammet.

LO representerer bredden i norsk arbeids- og samfunnsliv. Da er det unaturlig å ha en så tett tilknytning til ett bestemt politisk parti, mener Kjøllmoen.

I følge Kjøllmoen er det faglig-politiske samarbeidet den største enkeltårsaken til at FO-medlemmer melder seg ut. Dette er en utfordring for en sammenslutning som skal representere bredden i norsk arbeids- og samfunnsliv, påpekte Kjøllmoen.

Kjøllmoen tok videre til orde for at LO må markere seg enda tydeligere i kampen mot mobbing av homofile og lesbiske på arbeidsplassene.

- Som lesbisk er jeg stolt av å være medlem i LO. Men mye gjenstår. Tillitsvalgte må stå opp for arbeidstakere som trakasseres. Vi må alle kunne fortelle hvem vi bor sammen med og hvem vi reiser på ferie sammen med, sa Kjøllmoen.

12.05.2009
16:09
16.12.2013 10:03