JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Solidaritet med Gaza

FO har bevilget en krone per medlem, 24 000 kroner, til Norsk Folkehjelps arbeid i Gaza.
30.01.2009
14:54
16.12.2013 08:36

solfrid.rod@lomedia.no

FO slutter seg til fordømmelsen av Israels terrorbombing og militærinvasjon i Gaza og ber norske myndigheter stille Israel til ansvar for krigshandlingene.

«Det er nødvendig å understreke at våpenhvile i Gaza ikke betyr at Israels okkupasjon av Palestina er over. En våpenhvileavtale i Gaza vil heller ikke kunne oppheve Israels mange folkerettsstridige handlinger mot det palestinske folket. En reell våpenhvile for Gaza kan ikke oppnås uten at det forhandles fram en avtale med den organisasjonen som gjennom frie og lovlige valg er gitt tillit til å representere det palestinske folket», heter det i en uttalelse fra FO-ledelsen.

Norsk Folkehjelps innsamling til Gaza har passert 4 millioner kroner. Over halvparten kommer fra fagbevegelsen.

– Dette er det beste resultatet vi har oppnådd fra fagbevegelsen, bortsett fra TV-aksjonen, sier presseansvarlig Ivar Christiansen til Fri Fagbevegelse.

30.01.2009
14:54
16.12.2013 08:36