JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Internasjonalt nettsamfunn for kriminalomsorgen

Den internasjonale kriminalomsorgsorganisasjonen (ICPA) inviterer nå alle som er interessert i å diskutere kriminalomsorg til å delta i et internasjonalt virtuelt nettsamfunn.
06.06.2008
09:20
16.12.2013 05:35

nina.hanssen@lomedia.no

Det er IT-ansvarlig i ICPA Bryan Fraser som står bak ideen om et online samfunn der medlemmer kan diskutere aktuelle utfordringer i Kriminalomsorgen over landegrensene.

På en internasjonal konferanse om unge lovbrytere som fant sted på KRUS i Oslo i dag, prøvde han å rekruttere nye medlemmer til nettsamfunnet. Han har allerede rekruttert mange i Norden og håper også at flere folk som jobber med kriminalomsorg klikker seg inn de nærmeste dagene.

Medlemmer i Norsk fengsels- og friomsorgsforbund (NFF) og Fellesorganisasjonen (FO) er velkommen til å delta i dette nettsamfunnet.

Egne forum

Her kan man finne egne grupper som er interesser i Kvinnesoning, unge kriminelle eller andre temaer rundt fengel- og friomsorg.

Det er ikke et sted for folk som ikke har god kunnskap om kriminalomsorgen, men ifølge Bryan Fraser å være et sted for folk har erfaring med eller som er engasjert i ulike problemstillinger knyttet til kriminalomsorgen.

Her er kan folk legge inn sin egen profil, legge inn sine spesialområder eller interesser innenfor kriminalomsorgen og delta i aktuelle debatter på nettet. Her vil det også fortløpende bli lagt ut forskningsrapporter og andre undersøkelser som ICPA er engasjert i og som kan være av interesse for andre.

Fraser understreker at dette skal være et seriøst nettsamfunn.

Så fort du har opprettet en konto kan du lage din egen profil, med eller uten bilde, som andre innloggede medlemmer kan se. Det er også mulig å opprette egne kreative forum eller bli med i allerede eksisterende forum som ligger der.

For å registrere deg, klikk deg inn på http://www.icpa.ca/

06.06.2008
09:20
16.12.2013 05:35