JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny fylkesleder i Hedmark

– Det er godt å være tilbake i sagmuggen. Jeg gleder meg til å ha en tettere dialog med medlemmene, sier nyvalgt fylkesleder i Hedmark, Olav Neerland.
17.03.2011
13:30
16.12.2013 15:39

Neerland kommer fra jobben som fagkonsulent i FO sentralt, og mener oppgavene står i kø i fylkesavdelingen.

– Rekruttering av medlemmer vil få stor oppmerksomhet. Det gjelder særlig på sykehusene og i spekter for øvrig. Vi må få opp medlemstallet i denne sektoren, slår Neerland fast.

FO Hedmark organiserer av 750 av forbundets 25 000 medlemmer.

Endelig frikjøpt

Det første han skal gjøre er å fordele arbeidsoppgavene i styret i fylkesavdelingen.

– Det er første gang vi har en frikjøpt leder på heltid. Det gjør at vi kan ha en mer konsentrert innsats. Det passer meg bra, FO har blitt livet mitt. Ikke bare jobb, men også fag og hobby for meg, forteller den nye lederen.

Ustyrlig engasjement

Neerland overtar ledervervet etter allestedsnærværende Erling Segelstad. Som går inn i styret i FO Hedmark.

– Det blir fint å tre ett skritt tilbake. Jeg er stolt over det vi har fått til. Vi har satt politikk på dagsorden i Hedmark, og vi har bidratt til å gjøre livet bedre for de som sliter, sier Segelstad.

– Jeg gleder meg til å drive FO Hedmark sammen med Erling. Han har et ustyrlig engasjement, sammen med resten av styret skal vi sørge for at FO setter politisk dagsorden, lover Neerland.

17.03.2011
13:30
16.12.2013 15:39