JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Jul likevel

Liv Herdiis Wiborg:
Glædelig jul uten melk og gluten
Kolofon 2011
21.12.2011
14:37
14.12.2013 12:53

mia.paulsen@lomedia.no

Snart skal det spises, nippes og gumles dagen lang. Men nesten alt av tradisjonelle godsaker inneholder gluten eller melk. Mange blir sittende og tviholde på kaffekoppen og må si nei til godsakene på grunn av allergi. Faktisk er det slik at det store flertall av voksne mennesker i verden ikke tåler melk.

Her er løsningen! Liv H. Wiborg har laget en kokebok som er god for de fleste. Her er god og tradisjonell julemat, kaker og godter, også for de som ikke tåler gluten eller melk. Boka gir også oversikt over erstatningsprodukter og hel- og halvfabrikata.

Forfatteren reklamerer med at boka er så enkel at alle skal kunne bruke den. Det viktigste grunnprinsippet er: Husk å lese innholdsfortegnelser.

Forfatteren er sosionom og cand. Polit.

21.12.2011
14:37
14.12.2013 12:53

Mye lest