JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Samarbeidsavtale om NAV

Sosial- og helsedirektoratet melder at det er undertegnet en samarbeidsavtale som skal understøtte de politiske intensjonene i NAV-reformen.
10.01.2007
16:02
16.12.2013 00:03

Det er direktørene Tor Saglie (Arbeids- og velferdsdirektoratet) og Bjørn-Inge Larsen (Sosial- og helsedirektoratet) som har signert avtalen. De understreker at det er sterkt behov for å koordinere innsatsen. De politiske intensjonene er å få flere i arbeid og aktivitet og færre på stønad, gjøre det enklere for brukerne og tilpasse forvaltningen til brukernes behov, samt å få en helhetlig og effektiv arbeids- og velferdsforvaltning. -- Vi er glade for den undertegnede avtalen som legger grunnlaget for et godt samarbeid framover, sier direktør Bjørn Inge Larsen i SHdir til direktoratets nettsted.

JEVNLIGDirektørene skal møtes jevnlig på samarbeidsmøter, og avtalen konkretiserer rutiner for gjensidig orientering og hvilke krav som stilles til felles prosjektplaner. Dessuten skal de to direktoratene i fellesskap legge til rette for samarbeidet mellom Fylkesmannsembetet og NAV på fylkesplan. Dette skal skje på samarbeidsområder som allerede er etablert, skriver direktoratet. - Et vedlegg konkretiserer samarbeidsområdene mellom de to direktoratene. Her står til sammen nærmere 40 konkrete arbeidsoppgaver som direktoratene mener de må samarbeid om med brukerne i fokus, sier helsedirektør Larsen.

10.01.2007
16:02
16.12.2013 00:03

Mye lest